Topeditie kaas- en wijnavonden!

Terug

Editie 2024 van onze intussen legendarische kaas- en wijnavonden vorige vrijdag en zaterdag waren weer een groot succes! 



De culinaire liefhebbers konden genieten van keuze uit een assortiment van meer dan 20 verschillende soorten kazen met bijpassend fruit, noten en charcuterie. En dat uiteraard gecombineerd met heerlijke wijn. 



En ook wie kwam voor de sfeer werd niet teleurgesteld. Beide avonden waren al ver op voorhand uitverkocht. Het was dan ook een gezellige drukte met blij weerzien en gezellig bijbabbelen.



Naast eten en drinken werd het winkeltje met unieke, handgemaakte producten door onze bewoners en dagcentrumgebruikers zeer geapprecieerd. Was je er niet bij? Neem dan zeker eens een kijkje in de webshop van People Made, onze coöperatieve vennootschap en sociale onderneming.  



Tot slot zouden we graag onze vele fantastische vrijwilligers heel hard bedanken. Zonder jullie was dit niet mogelijk. 

Ben je nog geen vrijwilliger, maar heb je wel zin om bij onze warme groep van medewerkers te horen? Wil je ook wel eens een handje toesteken bij een van onze events of in onze dagelijkse werking? Laat van je horen via ons contactformulier. Samen vinden we zeker een plaatsje waar je je thuis voelt.

Dankjewel aan iedereen die er topavonden van maakte! 

Tot volgend jaar!


14/10/2024