We kozen voor een vast en dus voorspelbaar weekschema:

Op maandag wordt er in de voormiddag belevingsgerichte crea – of kookactiviteiten gedaan. In de namiddag gaan we snoezelen in het Balanske en af en toe snoezelen we in ons eigen atelier dat we dan omtoveren tot gezellige snoezelruimte. We huurden ook al eens een snoezelkoffer.

Dinsdagvoormiddag wordt er soep gemaakt.  De belevingsgroep kookt verse soep die we dan smakelijk opdrinken de weken erna. In de namiddag wordt er in de tuin gewerkt of aan sport en spel gedaan.

Op woensdag gaan er in de voormiddag crea – activiteiten door .  In de namiddag gaat de groep paardrijden in de manege of wordt er een belevingsverhaal verteld.

Eens per maand gaat er een daguitstap door. Zo gingen we al naar Bokrijk, de Japanse tuinen, de Ikea, Planckendael, Hidrodoe.

De muziektherapeute werkt op donderdagvoormiddag met de groep. In de namiddag gaan ze de ene week bubbelen in de watersnoezel van het Balanske. De andere week krijgen de gebruikers een verwenbad thuis.

Vrijdagvoormiddag wordt er belevingsgericht gewerkt. De namiddag is een vast moment voor de Veronica Sherborne bewegingstherapie: heerlijk knuffelen en rollebollen op de matten. Ook op vrijdagnamiddag wordt er belevingsgericht gewerkt met aanvulling van eventueel een Sherborne activiteit.

 De werkweek wordt nadien afgesloten met een ( huisbereid ) hapje en een drankje.

 

Additional information